Skip Navigation Linksstart > om företaget

Om Margareta Lycken

Image Jag är leg. psykolog med mångårig erfarenhet av att utveckla individer, grupper och företag. Utöver psykologutbildning har jag utbildat mig till NLP Trainer (enl INLPTA) med en NLP Health Certification Training som påbyggnad.

Jag har skrivit olika böcker kring arbetslagsutveckling, personlig utveckling och rehabilitering.

Jag har utvecklat ett personlighetsformulär, Rebus Typformulär. Utgångspunkten är densamma som för den bakom MBTI och JTI, nämligen CG Jungs typologi

I min individstödjande verksamhet använder jag mig av bl a NLP (NeuroLinguistisk Programmering) och/eller arbetar med Rebus Typformulär eller MBTI® (se länk) som ett verktyg för klienten att få ökad självkännedom.

I grupp- och ledarutveckling arbetar jag gärna med utgångspunkt från Jungs typologi (Rebus Typformulär), eftersom självkännedom är en viktig bas i allt. ("Vilken är min typiska ledarstil", etc.)  NLP:s förhållningssätt finns också med, mer eller mindre påtagligt i samtliga utbildningar.

Jag ger grundutbildningar i användningen av Rebus Typformulär och vidareutbildningar för redan certifierade MBTI- och JTI-användare ("Typologi i praktiken).

Jag ger utbildningar kring rehabilitering med tonvikt på NLP:s förhållningssätt, för personer som arbetar med rehabilitering.

Jag har bl a haft uppdrag åt: 

ABB, Volvo, SAS, Telia, WM-Data, fackliga organisationer, kommun och landsting samt olika mindre företag.
Jag bor i Västerås, reser dit jag behövs.

>> Aktuellt

 •  
  Rebus teamroller
  bygger på Jungs funktionsattityder och kan lätt kombineras med Rebus Typformulär, MBTI eller JTI ("Hur överensstämmer det du gör med den du är?").  Margareta2018-07-10
  Läs mer...
   
 •  
  Öppen utbildning "Vad är du för en typ?"När: 17 september 2018
  Plats: Stockholm
  Pris: 3 000:-, exkl. moms.
  Sista anmälningsdag: 31 augusti. Anmäl dig före 20 augusti och/eller anmäl minst två personer, gå för 2 500:- per person.
  Ingår: Dokumentation (viss litteratur) inklusive typformulär att fylla i on-line innan dagen.
  Kaffe (förmiddag – eftermiddag), lunch

  Margareta2018-07-02
  Läs mer...
   
 •  
  Proleadpodden - typologi och ledarskaphttps://soundcloud.com/proleadpodden/06-margareta-lycken-psykolog-och-typologidrottning

  Margareta2018-06-21
  Läs mer...
   
 •  
  Certifieringsutbildning för Rebus Typformulär i Stockholm
  När: 17, 19 och 24 september 2018  Uppföljning: Ca 6 veckor senare. Exakt datum bestäms senare.  Plats: Stockholm  Pris: 15 000:-, exkl. moms  Utbildningen sker i samarbete med Frontit
  Margareta2018-03-27
  Läs mer...