Skip Navigation Linksstart > om företaget

Om Margareta Lycken

Image Jag är leg. psykolog med mångårig erfarenhet av att utveckla individer, grupper och företag. Utöver psykologutbildning har jag utbildat mig till NLP Trainer (enl INLPTA) med en NLP Health Certification Training som påbyggnad.

Jag har skrivit olika böcker kring arbetslagsutveckling, personlig utveckling och rehabilitering.

Jag har utvecklat ett personlighetsformulär, Rebus Typformulär. Utgångspunkten är densamma som för den bakom MBTI och JTI, nämligen CG Jungs typologi

I min individstödjande verksamhet använder jag mig av bl a NLP (NeuroLinguistisk Programmering) och/eller arbetar med Rebus Typformulär eller MBTI® (se länk) som ett verktyg för klienten att få ökad självkännedom.

I grupp- och ledarutveckling arbetar jag gärna med utgångspunkt från Jungs typologi (Rebus Typformulär), eftersom självkännedom är en viktig bas i allt. ("Vilken är min typiska ledarstil", etc.)  NLP:s förhållningssätt finns också med, mer eller mindre påtagligt i samtliga utbildningar.

Jag ger grundutbildningar i användningen av Rebus Typformulär och vidareutbildningar för redan certifierade MBTI- och JTI-användare ("Typologi i praktiken).

Jag ger utbildningar kring rehabilitering med tonvikt på NLP:s förhållningssätt, för personer som arbetar med rehabilitering.

Jag har bl a haft uppdrag åt: 

ABB, Volvo, SAS, Telia, WM-Data, fackliga organisationer, kommun och landsting samt olika mindre företag.
Jag bor i Västerås, reser dit jag behövs.

>> Aktuellt

 •  
  Rebus teamrollerbygger på Jungs funktionsattityder och kan lätt kombineras med Rebus Typformulär, MBTI eller JTI ("Hur överensstämmer det du gör med den du är?").
  Margareta2019-02-13
  Läs mer...
   
 •    Ny ägare till Margareta Lycken
  AB  Margareta2019-01-18
  Läs mer...
   
 •  
  Rebus teamroller
  bygger på Jungs funktionsattityder och kan lätt kombineras med Rebus Typformulär, MBTI eller JTI ("Hur överensstämmer det du gör med den du är?").  Margareta2018-07-10
  Läs mer...
   
 •  
  Den 20 – 21 februari 2019 ställer vi ut på Personal & Chef på Kistamässan i monter: F:05.


      
  Margareta2012-10-05
  Läs mer...