Skip Navigation Linksstart > kurser/material > mbti material

                                       


Vad är du för en typ Arbetshäfte

Arbetshäftet har fått en ansiktslyftning. Innehållet har ändrats till en del. Detta märks särskilt i profilbeskrivningarna som nu spänner över två sidor vardera. Sidantalet har därmed ökat från 35 till 47 sidor. På samma sätt som med det gamla häftet, kan det nya användas tillsammans med frågeformulär i individuella sammanhang eller i gruppaktiviteter. Häftet står också på egna ben och kan användas utan formulär.

De gamla häftena kommer att fasas ut – men det finns ganska många så det lär ta tid.

Det nya häftet kallar jag kort och gott för Arbetshäfte ”Vad är du för en typ”.

Det kommer att finnas till försäljning från och med vecka 50.

Priset landar på 95:- (exkl 6% moms), 90:- för 10 häften eller fler.
Lathund för olika typer

Vill du snabbt påminna dig om motsatsparen och hur du ska bemöta andra typer?
Lathunden är ett inplastat kort, 8 x 11 cm. På ena sidan beskrivs motsatsparen, på andra sidan beskrivs tips i bemötandet av ST, SF, NF och NT.
Kortet är lämpligt att dela ut i samband med genomgångar av Rebus Typformulär individuellt eller i grupper. Det uppskattas mycket av kursdeltagare som annars tycker det är svårt att hålla isär begreppen.

Pris: 15:- , 10:- om du köper 10 eller fler.
Moms (25%) tillkommer.

Bilder som illustrerar Jungs typologi

Materialet består av 21 bilder som beskriver grundbegreppen i typologin (oavsett om du arbetar utifrån Rebus Typformulär, MBTI, JTI eller annat typinstrument). Varje motsatspar illustreras av exempel på  - i dubbel bemärkelse - typiska kollisioner. Det finns två bilder som kan användas när du talar om typ och stress samt två (eller egentligen fyra) bilder som beskriver olika kommunikationsstilar.
Du som har läst böckerna "Vad är du för en typ" och "Jaget, laget och teamet" kommer att känna igen bilderna. Jag har köpt loss rättigheterna från Stellan Sjödén, den förträfflige illustratören.

Du kan antingen köpa bilderna nedladdade på ett USB-minne. Utöver bilderna får du en fil med bilder och  kommentarer där tankarna bakom varje bild förtydligas. Dessutom ingår en fil som du kan kopiera och använda som åhörarmaterial.
Du kan också köpa bilderna som färdiga OH-bilder.

Bilderna levereras med ditt namn som användare i nedkanten av varje bild.

Pris för fil: 1 800:- (moms tillkommer)
Pris för OH-bilder på film: 2 800:- (moms tillkommer)

Klicka här för att se bilderna

>> Aktuellt

 •  
  Rebus teamrollerbygger på Jungs funktionsattityder och kan lätt kombineras med Rebus Typformulär, MBTI eller JTI ("Hur överensstämmer det du gör med den du är?").
  Margareta2019-02-13
  Läs mer...
   
 •    Ny ägare till Margareta Lycken
  AB  Margareta2019-01-18
  Läs mer...
   
 •  
  Rebus teamroller
  bygger på Jungs funktionsattityder och kan lätt kombineras med Rebus Typformulär, MBTI eller JTI ("Hur överensstämmer det du gör med den du är?").  Margareta2018-07-10
  Läs mer...
   
 •  
  Den 20 – 21 februari 2019 ställer vi ut på Personal & Chef på Kistamässan i monter: F:05.


      
  Margareta2012-10-05
  Läs mer...